Noua Dacia Logan

 

Vehicule

  Vehicule > Noua Dacia Logan
 

Oferte speciale

 Dacia Service Plus   Orice model de vehicul Dacia ai avea, poti profita de pachetele cu preturi promotionale de la Dacia Service Plus....
 

Cea mai dorita masina din clasa ei, cu o habitabilitate record si numeroase dotari standard. O masina de familie, o masina pentru prieteni, pe care te poti baza in viata de zi cu zi.

Redescopera libertatea!

Sofer? Sau pasager? Cu Noua Dacia Logan nu are nici o importanta. Te simti la fel de libe atat la volan, cat si pe bancheta din spate.

Mult mai dinamic. Mult mai modern.

Construita in spiritul robustetii, Noua Dacia Logan afiseaza o silueta supla si prietenoasa. Asa cum o stii.

Surprinzator de incapator

La capitolul spatiu interior, Noua Dacia Logan este greu de concurat oferind confort si spatiu generos pentru bagaje.

Linii elegante pentru noua berlina a marcii Dacia

Stilul exterior al noului Logan castiga in dinamism, datorita unui profil mai fluid. Noul design se evidentiaza in special la nivelul calandrului si al blocurilor optice fata, specifice noilor modele ale gamei.
Partea din spate, evidentiata de blocurile optice cu un design nou si de o linie a portbagajului care pune in valoare spatiul interior al masinii, exprima, mai mult ca oricand, robustetea vehiculului. Rezultatul final este o linie armonioasa care da un plus de eleganta noului Logan.
Noua Dacia Logan pastreaza ADN-ul care a dus la succesul Dacia: un raport pret-spatiu interior fara egal, o fiabilitate dovedita si o oferta imbatabila.
Noul Logan ramane un veritabil vehicul de familie oferind confort deplin pentru 5 adulti. Modelul propune un raport pret/spatiu interior fara egal: o raza la nivelul genunchilor de 178 mm si un volum al portbagajului de 510 dm3 in pozitie standard, imbatabil in acest segment. Ca o noutate fata de modelul precedent, bancheta spate este rabatabila in raport 1/3-2/3*.
*in functie de nivelul de echipare.

 

Pret Logan 

Gama Logan 2018

Date tehnice Logan 2018

Descarca

Descarca

Descarca

 

Gama Logan MCV 2018  Descarca
Date tehnice Logan MCV 2018 Descarca

 

       
  dot::design media    Copyright © 2019 Simpo Trans Service SRL, toate drepturile rezervate