Dacia Logan Dokker Van

 

Vehicule

  Vehicule > Dacia Logan Dokker Van
 

Oferte curente

Logan Seria Limitata Plus 1.0 SCe 73CP: Logan Seria Limitata Plus   Toate calatoriile pe care nu le-ai facut, toate drumurile pe care...
 

 

Volumul necesar la pretul dorit

 Capacitatea de incarcare este esentiala pentru dumneavoastra? Dacia a inteles acest lucru si, prin Dokker Van l-a pus in practica la scara mare: o sarcina utila de 750 kg, un volum util de 3,3m3m o inaltime de incarcare de pana la 1,27m.

Dokker Van este adaptat asteptarilor dumneavoastra profesionale. Zona de incarcare este prevazuta cu 8 inele de ancorare in planseu care va permit sa fixati perfect obiectele fragile. In plus puteti opta pentru oricare dintre cele trei tipuri de structuri despartitoare: tubulara, complet vitrata sau cu grilaj pivotant prin optiunea Dacia Easy Seat.

Foarte multa deschidere

Dokker Van se adapteaza tuturor nevoilor dumneavoastra in materie de incarcare si acces. Pentru a usura incarcarea tuturor lucrurilor dumneavoastra, Dokker Van este prevazut cu o usa laterala culisanta care asigura o latime maxima de incarcare de 703mm.
In plus, usile spate asimetrice cu deschidere in 3 puncte ofera o latime de incarcare de 1082mm. Un partener cu o asemenea deschidere este cu siguranta unul de incredere!
Echipata cu motorizari ce respecta normele de depoluare Euro 4, Dacia Logan VAN a fost conceputa cu dorinta de a respecta mediul inconjurator.
 
Pret Logan Dokker Van 2016
Descarca

Date tehnice Logan Dokker Van 2016

Fisa echipare - pret Logan Dokker Van 2016

Descarca

Descarca

 

       
  dot::design media    Copyright © 2019 Simpo Trans Service SRL, toate drepturile rezervate