Dacia Logan Dokker Van

 

Vehicule

  Vehicule > Dacia Logan Dokker Van
 

Hotel Anvelope

Aveti probleme cu depozitarea anvelopelor (iarna, vara) pe tot parcursul anului? Noi avem solutia. Pretul de depozitare este de...
 

 

Volumul necesar la pretul dorit

 Capacitatea de incarcare este esentiala pentru dumneavoastra? Dacia a inteles acest lucru si, prin Dokker Van l-a pus in practica la scara mare: o sarcina utila de 750 kg, un volum util de 3,3m3m o inaltime de incarcare de pana la 1,27m.

Dokker Van este adaptat asteptarilor dumneavoastra profesionale. Zona de incarcare este prevazuta cu 8 inele de ancorare in planseu care va permit sa fixati perfect obiectele fragile. In plus puteti opta pentru oricare dintre cele trei tipuri de structuri despartitoare: tubulara, complet vitrata sau cu grilaj pivotant prin optiunea Dacia Easy Seat.

Foarte multa deschidere

Dokker Van se adapteaza tuturor nevoilor dumneavoastra in materie de incarcare si acces. Pentru a usura incarcarea tuturor lucrurilor dumneavoastra, Dokker Van este prevazut cu o usa laterala culisanta care asigura o latime maxima de incarcare de 703mm.
In plus, usile spate asimetrice cu deschidere in 3 puncte ofera o latime de incarcare de 1082mm. Un partener cu o asemenea deschidere este cu siguranta unul de incredere!
Echipata cu motorizari ce respecta normele de depoluare Euro 4, Dacia Logan VAN a fost conceputa cu dorinta de a respecta mediul inconjurator.
 
Pret Logan Dokker Van 2016
Descarca

Date tehnice Logan Dokker Van 2016

Fisa echipare - pret Logan Dokker Van 2016

Descarca

Descarca

 

       
  dot::design media    Copyright © 2019 Simpo Trans Service SRL, toate drepturile rezervate