Dacia Lodgy

 

Vehicule

  Vehicule > Dacia Lodgy
 

Oferte speciale

 Dacia Service Plus   Orice model de vehicul Dacia ai avea, poti profita de pachetele cu preturi promotionale de la Dacia Service Plus....
 

Un vehicul modern, combinatia ideala intre confort si spatiu interior

Dacia Lodgy se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra, iar modularitatea este un dintre principalele sale atribute. În configuratia cu 7 locuri, al treilea rând de scaune poate fi înlaturat sau rabatat, iar cel de-al doilea rand de scaune poate fi rabatat catre primul rand. Dacia Lodgy dispune de unul din cele mai încapatoare portbagaje din segmentul sau. Volumul acestuia ajunge la 2 617 dm3 în configuratia cu doua locuri, 827 dm3 în configuratia cu cinci locuri si 207 dm3 în configuratia cu sapte locuri. In plus pragul de incarcare este perfect pozitionat pentru a facilita incarcarea bagajelor grele.

Acum nu trebuie sa mai alegeti intre spatiu si capacitate de incarcare. Cu Lodgy le aveti pe amandoua! Si asta nu este tot, Lodgy ofera la interior numeroase spatii de depozitare ce însumeaza un volum de pana la 30 de litri. Merita remarcat spatiul de depozitare foarte practic amplasat în partea superioara a plansei de bord, care ofera o capacitate de pâna la 3 litri.

Lasa-te sedus de Dacia Lodgy!

Lodgy propune o oferta de motorizari pe benzina si diesel. Sunt disponibile doua motoare pe benzina: 1.6l 85 CP si propulsorul TCe 115. Acesta este cel mai nou motor pe benzina cu injectie directa turbo din cadrul Grupului Renault. Cu o cilindree de 1.2 litri, el ofera performante excelente la nivelul consumului de carburant si al emisiilor de CO2.

Oferta diesel este reprezentata de motorul 1.5 dCi, apreciat pentru fiabilitatea si performantele sale. Versiunile dCi 90 si dCi 110 beneficiaza de semnatura Dacia eco², care evidentiaza nivelul scazut al consumului si al emisiilor de CO2.


Pret Dacia Lodgy

Descarca 

Fisa echipare -pret Dacia Lodgy

Descarca

Date tehnice Dacia Lodgy

Descarca

 

       
  dot::design media    Copyright © 2019 Simpo Trans Service SRL, toate drepturile rezervate