Dacia Asistenta

 

Servicii

  Servicii > Dacia Asistenta
 

Oferte speciale

 Dacia Service Plus   Orice model de vehicul Dacia ai avea, poti profita de pachetele cu preturi promotionale de la Dacia Service Plus....
 

Dacia Asistenta este un serviciu accesibil la numarul de telefon 0248 500 500 sau *DACIA (1), 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an, pentru automobilele aflate in pana imobilizanta pe teritoriul Romaniei sau la numarul direct 0724 34 35 80 ( L-V intre orele 8.00 -16:30).

Obiectivul serviciului este depanarea pe loc (punerea in stare de functionare) a autoturismelor si vehiculelor utilitare de pana la 3,5 tone, ramase in pana imobilizanta.

Cand depanarea pe loc nu este posibila, automobilele de orice marca de pana la 2 tone pot beneficia de tractare pana la cel mai apropiat service agreat Dacia, sau pana la adresa preferata de client.

Serviciile Dacia Asistenta se obtin gratuit daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia vehiculului Dacia.

Serviciul Dacia Asistenta din cadrul societatii noastre are in dotare o autoplatforma Nissan CabStar, iar echipajele mobile sunt dotate corespunzator pentru a putea efectua operatii tehnice auto la locul de interventie sau pentru a tracta automobilul imobilizat la unitatea service.

Pentru autovehiculele care se vor repara in cadrul atelierelor noastre (mecanica sau caroserie) tractarea este gratuita  chiar daca auto nu mai este in garantie.

 

       
  dot::design media    Copyright © 2019 Simpo Trans Service SRL, toate drepturile rezervate